Cartofi copti la cuptor
Ingrediente:
4 cartofi medii;
condimente pui sau sare si piper;
usturoi granulat;
rozmarin;1/2 pachet unt
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se taie cartofii in forma dorita.
Se topeste untul si se varsa apoi peste cartofi; condimentam cu sare si piper sau condimente pentru pui, presaram un pic de usturoi granulat si amestecam cartofii.
Ii rasturnam intr-o tava pentru cuptor, presaram deasupra rozmarinul, acoperim cu o folie de aluminiu si dam tava la cuptor30-40 minute.
Scoatem tava dam folia de aluminiu deoparte si mai dam la cuptor inca 20 minute pana fac cartofii o crusta frumoasa deasupra.
Ii servim calzi ca atare cu Ketchup, sau ca si garnitura la orice tip de friptura.
Spor la treaba,
si
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu