Reteta
Drob de pui
Ingrediente:
500 grame pipote;
6 oua;
o legatura patrunjel;
o legatura ceapa verde;
masline negre feliate sau oua fierte;
sare;
piper;
Mod de preparare:
Intr-un vas se pun la fiert pipotele cu putina sare, cand sunt aproape
gata se pune si ficatul in acelasi vas. Dupa ce au fiert se dau la
racit, apoi se dau prin masina de tocat pentru a face compozitia cat mai
fina. Condimentam apoi compozitia cu sare si piper dupa gust, adaugam
ceapa si patrunjelul tocate marunt iar la sfarsit punem ouale si
omogenizam compozitia.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina punem compozitia si se da la cuptorul incins timp de 50-60 minute.
Se scoate din cuptor si se serveste intr-o clipita, de obicei cu mustar sau ceapa verde proaspata.
Spor la treaba,
si
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu