vineri, 13 ianuarie 2012

Cartofi copti la cuptor

Reteta
Cartofi copti la cuptor

Ingrediente:

4 cartofi medii;
condimente pui sau sare si piper;
usturoi granulat;
rozmarin;
1/2 pachet unt

Mod de preparare:

         Se curata, se spala si se taie cartofii in forma dorita.



    Se topeste untul si se varsa apoi peste cartofi; condimentam cu sare si piper sau condimente pentru pui, presaram un pic de usturoi granulat si amestecam cartofii.

 Ii rasturnam intr-o tava pentru cuptor, presaram deasupra rozmarinul, acoperim cu o folie de aluminiu si dam tava la cuptor30-40 minute.


   
        Scoatem tava dam folia de aluminiu deoparte si mai dam la cuptor inca 20 minute pana fac cartofii o crusta frumoasa deasupra.


Ii servim calzi ca atare cu Ketchup, sau ca si garnitura la orice tip de friptura.


         Spor la treaba, 
si
         Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu