sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Clatite aperitiv umplute


 Reteta
Clatite aperitiv umplute  

Ingrediente:

Pentru clatite: faceti atatea cate doriti.

faina;
lapte;
oua;
apa minerala;
sare;
piper;

Ingrediente pentru montarea a 5 clatite:

2 batoane branza topita de 200 grame;
sunca presata - 10 felii subtiri;
cascaval - 10 felii subtiri;



Mod de preparare clatite:

         Eu pun toate ingredientele in blender si le potrivesc de cantitati si gust, le coc apoi in tigaie si le dau la frigider.

Montare preparat:

         Se intinde o clatita se unge cu un strat generos de branza topita, punem apoi doua felii de sunca presata una langa alta pe mijlocul clatitei iar deasupra asezam si feliile de cascaval, rulam apoi clatita si o dam la frigider.




        Peste 2-3 ore le puteti taia oblic pentru un aspect mai frumos, dar le puteti consuma si imediat daca nu mai aveti rabdare.
       
         Spor la treaba, 
si
         Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu