joi, 12 ianuarie 2012

Drob de pui



 Reteta
Drob de pui  

Ingrediente:

500 grame ficat de pui sau de curcan;
500 grame pipote;
6 oua;
o legatura patrunjel;
o legatura ceapa verde;
masline negre feliate sau oua fierte;
sare;
piper;

Mod de preparare:
         Intr-un vas se pun la fiert pipotele cu putina sare, cand sunt aproape gata se pune si ficatul in acelasi vas. Dupa ce au fiert se dau la racit, apoi se dau prin masina de tocat pentru a face compozitia cat mai fina. Condimentam apoi compozitia cu sare si piper dupa gust, adaugam ceapa si patrunjelul tocate marunt iar la sfarsit punem ouale si omogenizam compozitia.

       
       Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina punem compozitia si se da la cuptorul incins timp de 50-60 minute.
        Se scoate din cuptor si se serveste intr-o clipita, de obicei cu mustar sau ceapa verde proaspata.

         Spor la treaba, 
si
         Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu