sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Gogosari umpluti cu struguri la otet



 Reteta
 
Gogosari umpluti cu struguri la otet
 

Ingrediente de murat:

gogosari;
struguri albi;
struguri negri;
conopida;
brocoli;

Ingrediente pentru zeama de otet:
 
1 litru otet;
2 litri apa;
6 linguri sare mare;
500 grame zahar;
foi dafin;
piper boabe;
mustar boabe;

Montarea:
          Ingredientele pentru zeama de otet se pun la fiert se dau in clocot; apoi gogosarii se curata si se spala bine; pentru ai putea umple mai usor se oparesc in zeama preparata; dupa oparire ii umplem cu struguri. 
 
         In borcanele spalate si uscate se aseaza gogosarii apoi conopia si brocoli printre ei pentru a obtine un aspect placut.


        Zeama preparata initial se toarna in borcane cat este inca fierbinte.


         Spor la treaba, 
si
         Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu