joi, 12 ianuarie 2012

Spaghete cu kaizer

Paste cu Kaizer

Ingrediente:

spaghete;
kaizer;
suc de rosii;
sare;
piper;
busuioc;
rosii;

Mod de preparare sos:

         Intr-un vas se pune pe foc apa cu uleiul si se incalzesc putin; se incorporeaza apoi si oul batut bine cu praful de sare, adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam bine ingredientele apoi adaugam faina treptat si framantam pana obtinem un aluat elastic. acesta il impartim in doua bile.

Mod de preparare umplutura:

         Se da branzica pe razatoarea cea mare, se adauga apoi maslinele feliate, se incorporeaza si mararul, un praf de piper, iar la final ouale batute bine.

Montare preparat:

         Se intinde cu ajutorul unui sucitor prima bila de aluat pe o planseta tapetata cu faina; se aseaza peste foaia de aluat jumatate din umplutura obtinuta anterior, si o intindem pe intreaga suptafata, rulam apoi foaia si o asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina; in acelas mod procedam si cu cea de a doua bila de aluat si restul de umplutura.
        Ungem cu ajutorul unei pensule de bucatarie pe deasupra cu un ou batut si presaram cu susan.
        Se da la cuptorul incins timp de 30-50 minute pana capata culoare aramie.
        Se scoate din cuptor si se serveste imediat fiindca nu ii poti rezista.
         Spor la treaba, 
si
         Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu